photo of plants on the table

SVEA MAGASINET

BRF Hemsida – Digitalisering ökar tillgänglighet

Skapa Förtroende med en Professionell och Användarvänlig BRF-hemsida

Svea Pixel är er dedikerade partner för att lyfta er Bostadsrättsförening (BRF) till nya digitala höjder. Vi förstår vikten av att er digitala närvaro speglar föreningens professionalitet och värderingar. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som tar hand om det tekniska, så att ni kan fokusera på det som verkligen betyder något för er medlemmar.

Varför välja Svea Pixel för er BRF-hemsida?

  1. Användarvänlig Design: Vi skapar hemsidor som inte bara är estetiskt tilltalande utan också lätta att använda. Med vår expertis skapar vi en digital plattform där medlemmarna enkelt hittar relevant information.
  2. Digitalt Visitkort: Er hemsida är ert digitala visitkort. Vi hjälper er att framstå professionellt och tillgängligt online, vilket skapar förtroende hos potentiella medlemmar och andra intressenter.
  3. Tydlig Information: Vi förstår vikten av att presentera information på ett tydligt sätt. Er hemsida kommer vara strukturerad så att besökarna snabbt hittar det de söker, vilket minimerar risken för att de navigerar vidare till andra alternativ.

Vår Specialitet: BRF-hemsidor

Vi är experter på att skapa digitala plattformar som är skräddarsydda för Bostadsrättsföreningar. Vi vet vad som krävs för att er hemsida ska bli den bästa representationen av er förening online.

Ert Nästa Framgångsrika Satsning

Investeringen i en ny hemsida har potential att bli er nästa framgångsrika satsning. Svea Pixel står redo att vara er partner genom hela processen, från koncept till färdig produkt.

Erbjudande till BRF-föreningarna

Investera i eran Digitala Närvaro – Få 10% Rabatt på Er Första BRF-hemsida!

Ta steget mot en modern och professionell digital närvaro. Anlita Svea Pixel för er BRF-hemsida och få 10% rabatt på den totala kostnaden. Erbjudandet gäller för alla BRF-föreningar som kontaktar oss inom de närmsta 100 dagarna.

Kontakta Oss Idag

Skapa förtroende, synlighet och tillgänglighet för er BRF. Kontakta Svea Pixel idag för att diskutera era behov och ta del av vårt exklusiva erbjudande.

Eran framgångsrika digitala BRF-äventyr börjar här med Svea Pixel!

Andra läser

Professionell webbutveckling med fokus på WordPress

En professionell och effektiv hemsida är avgörande för företagets digitala närvaro. Det är inte bara en plats där företaget kan visa upp sina produkter och tjänster, utan det fungerar också som en viktig kanal för att nå och engagera potentiella kunder. En välformad hemsida kan hjälpa till att skapa ett starkt varumärke och öka företagets trovärdighet. Hos Svea Pixel är vi specialiserade på att erbjuda webbtjänster och skräddarsydda designlösningar för att hjälpa företag att bygga och förbättra sin närvaro online.

high angle view of a man

Priser på Webbhotell: Vad du bör veta och hur du undviker dyra överraskningar

Att välja rätt webbhotell är en viktig del av att skapa och underhålla en framgångsrik hemsida. Men när du jämför priser och erbjudanden kan det vara svårt att veta vad du egentligen får och hur mycket det kommer att kosta på lång sikt. I det här inlägget kommer vi att titta närmare på vad du bör kolla efter när du väljer webbhotell och hur du undviker dyra överraskningar när erbjudandet löper ut. Vad du bör kolla efter När du väljer

clock at 4:05

Vad kostar det att starta företag? Enskild firma vs. Aktiebolag

Att starta eget företag kan vara en spännande och givande resa för många. Det ger dig möjligheten att pröva din idé, vara din egen chef och slippa det traditionella 9 till 5-jobbet. Men innan du tar steget att starta ditt eget företag är det viktigt att du väljer rätt företagsform. Enskild firma eller Aktiebolag? När det kommer till att välja företagsform finns det olika alternativ att överväga. Två vanliga alternativ är enskild firma och aktiebolag. Enskild firma En enskild firma

coffee

Från företagsdröm till verklighet

Hej alla entreprenörer, småföretagare och solo företagare där ute! Har du känt den initiala glädjen och drömmen när du startade ditt företag – att bli din egen chef, ha flexibilitet i vardagen och kunna njuta av livet? Men kanske har verkligheten varit tuffare än förväntat, och de tekniska utmaningarna har kastat en skugga över ditt ägande. En annan väg… Om du längtar efter förändring och tror att det måste finnas en bättre väg, så har jag goda nyheter för dig!

turned off laptop computer

Starta ditt eget företag

Funderar du på att ge dig in i företagsvärlden? Du är inte ensam; över en miljon individer i Sverige har redan tagit steget. Vi vägleder dig genom processen och delar med oss av möjligt stöd du kan dra nytta av. Vad innebär det att starta sitt eget företag? Att starta eget företag kan variera från att bli din egen arbetsgivare i ett enskilt företag till att ha ett större företag med flera anställda. Kanske har du övervägt att erbjuda dina

Kontakta oss

Offert förfrågan

Fyll i dina uppgifter, så skickar vi en förfrågan till våra partners som återkommer till er med offert

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort!