Hoppa till innehåll

Svea Pixel

Svea Pixel - Logotyp

BRF Hemsidor & Styrelseverktyg

BRF Hemsidor & Styrelseverktyg

Det ska vara enkelt att ha en hemsida, välj bland våra färdiga paket eller kontakta oss för att skräddarsy ett eget paket. 

Så går det till

1. Hur går det till Svea Pixel

Välj tjänster

2. Hur går det till Svea Pixel

Vi bekräftar din prenumeration.

3. Hur går det till Svea Pixel

Luta dig tillbaka.
Vi hanterar din hemsida

tiktok shop

Varför bör styrelsen investera i en bra BRF hemsida

En väl utformad och uppdaterad hemsida för en bostadsrättsförening är avgörande av flera skäl. 

Vi förstår att ett bostadsköp är en av de största investeringarna en privatperson gör och första intrycket är ofta det som görs online. 
 

Förstagångsköpare har sällan fullständig kunskap om vad de söker, medan rutinerade köpare vet vad de ska titta på, inklusive årsredovisningar.

Det är här en professionell och användarvänlig hemsida blir avgörande.

Maximera Bostadsrättsföreningens Attraktionskraft

Potentiella köpare börjar ofta sin sökning online, och om en bostadsrättsförening saknar en uppdaterad och informativ hemsida kan det resultera i att de förlorar potentiella budgivare till förmån för andra föreningar med en starkare digital närvaro.

När en potentiell köpare ser två föreningar, varav den ena har en modern, lättillgänglig hemsida med uppdaterad information om föreningen, medan den andra saknar detta, vilken tror du de kommer vara mer benägna att välja?

Vi på Svea Pixel har erfarenhet av att skapa webblösningar som inte bara är visuellt tilltalande utan också praktiska och användbara. 

BRF HEMSIDOR - Bostadsrättsförening

Digital förvaltning till BRF Förening

BRF 3-29
Lägenheter

1295kr
499 kr / månaden
 • BRF Hemsida
 • Egen Domän
 • Styrelse E-post
 • Kontaktformulär
 • Google Workspace
 • Teknisk support
 • Säkerhetsfunktioner

BRF 30-79
Lägenheter

1895kr
1295 kr / månaden
 • BRF Hemsida
 • Egen Domän
 • Styrelse E-post
 • Kontaktformulär
 • Google Workspace
 • Teknisk support
 • Säkerhetsfunktioner

BRF 80+
Lägenheter

3295kr
1895 kr / månaden
 • BRF Hemsida
 • Egen Domän
 • Styrelse E-post
 • Kontaktformulär
 • Google Workspace
 • Teknisk support
 • Säkerhetsfunktioner
Populär

Administration och startavgift: 2490 kr tillkommer på samtliga Webb paket. 

Frågor och Svar:

Absolut, vi välkomnar alla kunder med befintliga webbplatser. Vi hjälper gärna till med att förbättra och uppdatera din befintliga webbplats. Vänligen notera att vi vanligtvis inte designar för webbplatser som ligger på andra webbhotell eftersom vi inte kan garantera kvaliteten på dessa. Vi erbjuder dock support för att flytta över din webbplats till vårt webbhotell för en förbättrad och pålitlig användarupplevelse.

Den största skillnaden är att vi erbjuder helhetslösningar så som Design och utveckling på hemsidor samt fler digitala verktyg. Vi hjälper till med att sätta upp och underhålla din webbplats som är på våran webbhotell. Vi strävar också efter förstklassig support och försöker hitta individuella lösningar för varje kund. Skulle du få ett fel på din hemsida så finns vi här för att hjälpa till. 

Vår tekniska support är tillgänglig för att hjälpa dig med alla tekniska frågor eller problem. Vi strävar efter att svara så snabbt som möjligt och lösa problemen effektivt.

Ja, du kan välja att prenumerera eller köpa det själv eller så kan du kolla med oss om vi kan prenumerera på det så får du en samlingsfaktura istället. Det mesta går att lösa. 

Absolut! Vi specialiserar oss på att skapa responsiva och användarvänliga webbplatser. Genom att använda modern design och utveckling säkerställer vi att din webbplats fungerar sömlöst på alla enheter och ger en positiv användarupplevelse.

Absolut, vi har erfarenhet av smidig överföring av befintliga webbplatser till vårt webbhotell. Vår tekniska personal kan bistå med att migrera dina filer, databaser och andra relevanta data. Vi strävar efter att göra överföringsprocessen så enkel och smidig som möjligt för dig.

Absolut! Genom våra samarbeten kan vi skapa unika och minnesvärda logotyper som tydligt representerar ditt företags identitet. Genom att samarbeta med dig för att förstå din vision och värderingar kan vi leverera en logotyp som står ut och skapar en stark varumärkeskoppling.

Tiden det tar att skapa en anpassad webbdesign varierar beroende på projektets omfattning och komplexitet. Vanligtvis strävar vi efter att hålla en effektiv och snabb process. Efter att vi har diskuterat dina behov och krav ger vi en tydlig tidsram för designarbetet, så att du har full transparens om projektets tidslinje.

För att starta projektet behöver vi grundläggande information om eran BRF, och önskemål för webbplatsen. Eventuella specifika designpreferenser eller funktionskrav är också användbara. Vi använder digitala plattformar för att samla in och dela information, vilket gör processen effektiv och anpassad till vår digitala arbetsmiljö.

Ja, vi samarbetar med en rad olika leverantörer som erbjuder just detta och som kan anpassas för era behov. Kontakta oss för prisuppgifter och mer information. 

Absolut, vi samarbetar med en rad olika leverantörer som erbjuder just detta och som kan anpassas för era behov. Kontakta oss för prisuppgifter och mer information. 

Offert förfrågan

Fyll i dina uppgifter, så skickar vi en förfrågan till våra partners som återkommer till er med offert

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort!