coffee

SVEA MAGASINET

Från företagsdröm till verklighet

Hej alla entreprenörer, småföretagare och solo företagare där ute! Har du känt den initiala glädjen och drömmen när du startade ditt företag – att bli din egen chef, ha flexibilitet i vardagen och kunna njuta av livet? Men kanske har verkligheten varit tuffare än förväntat, och de tekniska utmaningarna har kastat en skugga över ditt ägande.

En annan väg…

Om du längtar efter förändring och tror att det måste finnas en bättre väg, så har jag goda nyheter för dig! På Svea Pixel förstår vi utmaningarna som följer med företagande. Vi finns här för att underlätta din vardag och hjälpa dig frigöra tid från de tråkiga uppgifterna, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något för dig och din verksamhet.

till framgång

Har du känt dig utarbetad och osäker när det gäller tekniska detaljer? Vi på Svea Pixel har lösningen för dig. Låt oss ta hand om din hemsida, uppdateringar, säkerhetskopieringar och nyhetsbrev till dina kunder. Vi erbjuder en smidig e-postplattform från Google, tillräckligt med lagringsutrymme för dina filer och möjlighet att hålla digitala möten eller seminarier.

Frigör tid för det riktigt roliga

Vårt mål är att ge dig verktygen för att frigöra tid från tråkiga måsten. Gå från en tråkig och ouppdaterad hemsida till en professionell plattform som skapar förtroende hos dina kunder. Vi förstår att företagande ibland kan kännas som en berg- och dalbana, men du behöver inte kämpa ensam.

Gör livet enklare

Jag ser Svea Pixel som det stöd jag själv hade önskat när jag startade mitt första företag inom inredning och design. Att kunna delegera det tekniska och tråkiga till experter hade underlättat min vardag avsevärt. Vi på Svea Pixel strävar inte bara efter att vara din webbpartner utan siktar även på framtida samarbeten med banklösningar och andra aktörer för att göra oss till din one-stop-shop.

Livet kanske inte alltid följer dina villkor, men med Svea Pixel som din partner blir företagsresan enklare och mer givande. Låt oss tillsammans skapa en smidigare och roligare väg till framgång!

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta oss direkt. Vi ser fram emot att vara en del av din företagsresa!

Andra läser

Professionell webbutveckling med fokus på WordPress

En professionell och effektiv hemsida är avgörande för företagets digitala närvaro. Det är inte bara en plats där företaget kan visa upp sina produkter och tjänster, utan det fungerar också som en viktig kanal för att nå och engagera potentiella kunder. En välformad hemsida kan hjälpa till att skapa ett starkt varumärke och öka företagets trovärdighet. Hos Svea Pixel är vi specialiserade på att erbjuda webbtjänster och skräddarsydda designlösningar för att hjälpa företag att bygga och förbättra sin närvaro online.

high angle view of a man

Priser på Webbhotell: Vad du bör veta och hur du undviker dyra överraskningar

Att välja rätt webbhotell är en viktig del av att skapa och underhålla en framgångsrik hemsida. Men när du jämför priser och erbjudanden kan det vara svårt att veta vad du egentligen får och hur mycket det kommer att kosta på lång sikt. I det här inlägget kommer vi att titta närmare på vad du bör kolla efter när du väljer webbhotell och hur du undviker dyra överraskningar när erbjudandet löper ut. Vad du bör kolla efter När du väljer

clock at 4:05

Vad kostar det att starta företag? Enskild firma vs. Aktiebolag

Att starta eget företag kan vara en spännande och givande resa för många. Det ger dig möjligheten att pröva din idé, vara din egen chef och slippa det traditionella 9 till 5-jobbet. Men innan du tar steget att starta ditt eget företag är det viktigt att du väljer rätt företagsform. Enskild firma eller Aktiebolag? När det kommer till att välja företagsform finns det olika alternativ att överväga. Två vanliga alternativ är enskild firma och aktiebolag. Enskild firma En enskild firma

photo of plants on the table

BRF Hemsida – Digitalisering ökar tillgänglighet

Skapa Förtroende med en Professionell och Användarvänlig BRF-hemsida Svea Pixel är er dedikerade partner för att lyfta er Bostadsrättsförening (BRF) till nya digitala höjder. Vi förstår vikten av att er digitala närvaro speglar föreningens professionalitet och värderingar. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som tar hand om det tekniska, så att ni kan fokusera på det som verkligen betyder något för er medlemmar. Varför välja Svea Pixel för er BRF-hemsida? Vår Specialitet: BRF-hemsidor Vi är experter på att skapa digitala plattformar

turned off laptop computer

Starta ditt eget företag

Funderar du på att ge dig in i företagsvärlden? Du är inte ensam; över en miljon individer i Sverige har redan tagit steget. Vi vägleder dig genom processen och delar med oss av möjligt stöd du kan dra nytta av. Vad innebär det att starta sitt eget företag? Att starta eget företag kan variera från att bli din egen arbetsgivare i ett enskilt företag till att ha ett större företag med flera anställda. Kanske har du övervägt att erbjuda dina

Kontakta oss

Offert förfrågan

Fyll i dina uppgifter, så skickar vi en förfrågan till våra partners som återkommer till er med offert

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort!