Svea Pixel - Cyber Säkerhet

SVEA MAGASINET

Oktober betyder Cybersecurity Awareness Month! Låt oss förstärka din online-säkerhet med Svea Pixel

Sommaren har sagt adjö, och hösten har kommit med sitt kalla nätter och vackra lövverk. För många är oktober den tid då man drar på sig tjockare kläder och dricker varm choklad framför brasan. Men för oss som är engagerade i online-världen är oktober något annat än bara höstens ankomst. Det är Cybersecurity Awareness Month!

Cybersecurity Awareness Month är en global händelse som syftar till att öka medvetenheten om online-säkerhet. Det är en tid då vi påminns om vikten av att skydda våra digitala liv och data. I en tid då cyberhoten blir alltmer sofistikerade och frekventa är det viktigare än någonsin att vara medveten om hur vi kan förstärka våra online-försvar.

Svea Pixel är här för att hjälpa dig med just detta. Vi har utvecklat ett brett utbud av verktyg och tjänster som kan hjälpa dig att skydda dig mot de senaste hoten på nätet. Vårt mål är att göra internet till en säkrare plats för alla, oavsett om du är en privatperson eller en företagare.

Så vad kan Svea Pixel erbjuda dig under Cybersecurity Awareness Month?

  1. Antivirus och skadlig kod-scanning: Vår programvara kan upptäcka och ta bort skadlig kod och virus från din enhet. Genom att regelbundet skanna din dator eller smartphone kan du förhindra att skadlig programvara tar över.
  2. Brandväggsskydd: En brandvägg kan hjälpa dig att blockera oönskad trafik och potentiella attacker. Svea Pixel kan hjälpa dig att ställa in en effektiv brandvägg som skyddar din enhet och dina data.
  3. Säkerhetskopiering och återställning: Om olyckan skulle vara framme och du förlorar värdefull data, kan våra säkerhetskopieringstjänster hjälpa dig att återställa den. Att regelbundet säkerhetskopiera dina filer är ett enkelt steg mot att skydda din digitala värld.
  4. Säker webbplats- och e-postskydd: Vi kan hjälpa dig att säkra din webbplats och e-postkommunikation. Detta är särskilt viktigt för företag som hanterar känslig information och kunders data.

Så, låt oss utnyttja Cybersecurity Awareness Month till att förstärka våra online-försvar. Oavsett om du är en privatperson som vill skydda dina personliga filer eller en företagare som vill säkerställa att din verksamhet inte faller offer för cyberhot, kan Svea Pixel hjälpa dig.

Kom ihåg att online-säkerhet är en pågående process. Det räcker inte att bara göra det en gång om året. Det är något som vi bör prioritera året runt. Låt oktober vara startskottet för ditt engagemang i online-säkerhet, och låt Svea Pixel vara din partner på den resan.

Tillsammans kan vi göra internet till en säkrare plats för oss alla. Så låt oss stärka våra online-försvar, inte bara i oktober, utan året runt. Och när det kommer till webbhotell och hosting-lösningar, tänk på att Svea Pixel samarbetar med partners som tar säkerhet på största allvar och erbjuder trygga och säkra lösningar för ditt digitala närvaro. Svea Pixel erbjuder webbhotell, domäner, Google Workspace och kompletta hemsidor för en månadsprenumeration. Vi tror att det är smart att inte äga en hemsida, då förutsättningarna ändras i ditt företag och du kan skala upp när det är dags, utan att behöva göra stora initiala investeringar. Så varför inte ta steget och förstärka din online-säkerhet samtidigt som du effektiviserar ditt digitala närvaro med Svea Pixel.

Andra läser

Professionell webbutveckling med fokus på WordPress

En professionell och effektiv hemsida är avgörande för företagets digitala närvaro. Det är inte bara en plats där företaget kan visa upp sina produkter och tjänster, utan det fungerar också som en viktig kanal för att nå och engagera potentiella kunder. En välformad hemsida kan hjälpa till att skapa ett starkt varumärke och öka företagets trovärdighet. Hos Svea Pixel är vi specialiserade på att erbjuda webbtjänster och skräddarsydda designlösningar för att hjälpa företag att bygga och förbättra sin närvaro online.

high angle view of a man

Priser på Webbhotell: Vad du bör veta och hur du undviker dyra överraskningar

Att välja rätt webbhotell är en viktig del av att skapa och underhålla en framgångsrik hemsida. Men när du jämför priser och erbjudanden kan det vara svårt att veta vad du egentligen får och hur mycket det kommer att kosta på lång sikt. I det här inlägget kommer vi att titta närmare på vad du bör kolla efter när du väljer webbhotell och hur du undviker dyra överraskningar när erbjudandet löper ut. Vad du bör kolla efter När du väljer

clock at 4:05

Vad kostar det att starta företag? Enskild firma vs. Aktiebolag

Att starta eget företag kan vara en spännande och givande resa för många. Det ger dig möjligheten att pröva din idé, vara din egen chef och slippa det traditionella 9 till 5-jobbet. Men innan du tar steget att starta ditt eget företag är det viktigt att du väljer rätt företagsform. Enskild firma eller Aktiebolag? När det kommer till att välja företagsform finns det olika alternativ att överväga. Två vanliga alternativ är enskild firma och aktiebolag. Enskild firma En enskild firma

photo of plants on the table

BRF Hemsida – Digitalisering ökar tillgänglighet

Skapa Förtroende med en Professionell och Användarvänlig BRF-hemsida Svea Pixel är er dedikerade partner för att lyfta er Bostadsrättsförening (BRF) till nya digitala höjder. Vi förstår vikten av att er digitala närvaro speglar föreningens professionalitet och värderingar. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som tar hand om det tekniska, så att ni kan fokusera på det som verkligen betyder något för er medlemmar. Varför välja Svea Pixel för er BRF-hemsida? Vår Specialitet: BRF-hemsidor Vi är experter på att skapa digitala plattformar

coffee

Från företagsdröm till verklighet

Hej alla entreprenörer, småföretagare och solo företagare där ute! Har du känt den initiala glädjen och drömmen när du startade ditt företag – att bli din egen chef, ha flexibilitet i vardagen och kunna njuta av livet? Men kanske har verkligheten varit tuffare än förväntat, och de tekniska utmaningarna har kastat en skugga över ditt ägande. En annan väg… Om du längtar efter förändring och tror att det måste finnas en bättre väg, så har jag goda nyheter för dig!

Kontakta oss

Offert förfrågan

Fyll i dina uppgifter, så skickar vi en förfrågan till våra partners som återkommer till er med offert

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort!