SVEA MAGASINET - Wordpress - Shopify - Svea Pixel

SVEA MAGASINET

Så bygger du din egen personliga hemsida istället för Shopify hemsida

I dagens digitala era är det enkelt att skapa en hemsida med hjälp av färdiga mallar och plattformar som Shopify. Men om du vill ha full kontroll över din online-närvaro och skapa en unik och personlig hemsida, så är det dags att överväga att använda WordPress istället. I detta blogginlägg kommer vi att utforska varför WordPress är ett utmärkt alternativ till en Shopify-mall och hur du kan komma igång med att bygga din egen personliga hemsida.

Varför välja WordPress istället för en Shopify?

 1. Full Kontroll: Med WordPress har du total kontroll över din hemsida. Du kan anpassa utseendet, funktionaliteten och innehållet precis som du vill. Det finns ingen begränsning när det kommer till design och anpassning.
 2. Obegränsade Möjligheter: WordPress erbjuder tusentals teman och plugins som du kan använda för att skapa en unik hemsida som passar dina behov perfekt. Oavsett om du driver en e-handel, blogg eller portfolio, finns det alltid ett tema eller en plugin som passar dig.
 3. Economical: Att använda WordPress är ofta mer ekonomiskt än att använda Shopify. WordPress är en öppen källkod-plattform, vilket innebär att det är gratis att använda. Du behöver bara betala för webbhotell och domän, vilket vanligtvis är billigare än Shopify-abonnemang.
 4. SEO-vänligt: WordPress är känt för att vara SEO-vänligt. Det är enklare att optimera din hemsida för sökmotorer som Google och Bing, vilket gör det enklare att ranka högt i sökresultaten.

Så kommer du igång med att bygga din personliga hemsida med WordPress:

 1. Välj ett Webbhotell: För att komma igång med WordPress behöver du ett webbhotell och en domän. Det finns många webbhotell att välja mellan, så jämför priser och funktioner för att hitta det som passar dig bäst.
 2. Installera WordPress: Många webbhotell erbjuder en enkel installation av WordPress. Följ bara deras instruktioner för att få din hemsida igång.
 3. Välj ett Tema: Bläddra igenom de tillgängliga teman som WordPress erbjuder eller utforska tredjepartstemor. Välj ett tema som passar din bransch och ditt varumärke.
 4. Anpassa din Hemsida: Använd WordPress inbyggda anpassningsalternativ för att ändra färger, typsnitt, layout och mer. Du kan också använda plugins för att lägga till extra funktioner.
 5. Skapa Innehåll: Börja skapa sidor och inlägg för din hemsida. WordPress har en användarvänlig redigerare som liknar att skriva i en textredigerare.
 6. Optimera för SEO: Använd SEO-plugins och riktlinjer för att optimera din hemsida för sökmotorer och maximera din synlighet online.
 7. Publicera din Hemsida: När du är nöjd med din hemsida, publicera den och börja marknadsföra den online.

Att skapa din egen personliga hemsida med WordPress ger dig möjligheten att uttrycka din kreativitet och bygga en online-närvaro som är helt unik. Så varför inte säga nej till en generisk Shopify-mall och istället välja WordPress för att bygga något som är helt ditt eget? Ge det en chans och upptäck den frihet och flexibilitet som WordPress har att erbjuda.

Andra läser

Professionell webbutveckling med fokus på WordPress

En professionell och effektiv hemsida är avgörande för företagets digitala närvaro. Det är inte bara en plats där företaget kan visa upp sina produkter och tjänster, utan det fungerar också som en viktig kanal för att nå och engagera potentiella kunder. En välformad hemsida kan hjälpa till att skapa ett starkt varumärke och öka företagets trovärdighet. Hos Svea Pixel är vi specialiserade på att erbjuda webbtjänster och skräddarsydda designlösningar för att hjälpa företag att bygga och förbättra sin närvaro online.

high angle view of a man

Priser på Webbhotell: Vad du bör veta och hur du undviker dyra överraskningar

Att välja rätt webbhotell är en viktig del av att skapa och underhålla en framgångsrik hemsida. Men när du jämför priser och erbjudanden kan det vara svårt att veta vad du egentligen får och hur mycket det kommer att kosta på lång sikt. I det här inlägget kommer vi att titta närmare på vad du bör kolla efter när du väljer webbhotell och hur du undviker dyra överraskningar när erbjudandet löper ut. Vad du bör kolla efter När du väljer

clock at 4:05

Vad kostar det att starta företag? Enskild firma vs. Aktiebolag

Att starta eget företag kan vara en spännande och givande resa för många. Det ger dig möjligheten att pröva din idé, vara din egen chef och slippa det traditionella 9 till 5-jobbet. Men innan du tar steget att starta ditt eget företag är det viktigt att du väljer rätt företagsform. Enskild firma eller Aktiebolag? När det kommer till att välja företagsform finns det olika alternativ att överväga. Två vanliga alternativ är enskild firma och aktiebolag. Enskild firma En enskild firma

photo of plants on the table

BRF Hemsida – Digitalisering ökar tillgänglighet

Skapa Förtroende med en Professionell och Användarvänlig BRF-hemsida Svea Pixel är er dedikerade partner för att lyfta er Bostadsrättsförening (BRF) till nya digitala höjder. Vi förstår vikten av att er digitala närvaro speglar föreningens professionalitet och värderingar. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som tar hand om det tekniska, så att ni kan fokusera på det som verkligen betyder något för er medlemmar. Varför välja Svea Pixel för er BRF-hemsida? Vår Specialitet: BRF-hemsidor Vi är experter på att skapa digitala plattformar

coffee

Från företagsdröm till verklighet

Hej alla entreprenörer, småföretagare och solo företagare där ute! Har du känt den initiala glädjen och drömmen när du startade ditt företag – att bli din egen chef, ha flexibilitet i vardagen och kunna njuta av livet? Men kanske har verkligheten varit tuffare än förväntat, och de tekniska utmaningarna har kastat en skugga över ditt ägande. En annan väg… Om du längtar efter förändring och tror att det måste finnas en bättre väg, så har jag goda nyheter för dig!

Kontakta oss

Offert förfrågan

Fyll i dina uppgifter, så skickar vi en förfrågan till våra partners som återkommer till er med offert

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort!