Hoppa till innehåll

Svea Pixel

Svea Pixel - Logotyp

Välkommen till Svea Pixel

Vi är Svea Pixel och vi tar hand om din hemsida. Vi fungerar som en teknisk support, virtuell assistent och ser till att din hemsida är säker och uppdaterad. Vårt mål är att underlätta för dig som företag eller förening genom att hantera alla tekniska aspekter av din webbplats.

Vad vi erbjuder

Hos Svea Pixel kan du förvänta dig en hel rad tjänster som hjälper till att hålla din webbplats i toppskick. Vi erbjuder följande tjänster:

  • Teknisk support: Om du stöter på problem med din webbplats eller behöver hjälp med att lösa tekniska frågor, finns vi här för att hjälpa dig.
  • Virtuell assistans: Vi kan ta hand om alla uppdateringar och ändringar på din webbplats, så att du kan fokusera på att driva ditt företag eller din förening.
  • Säkerhet: Vi ser till att din webbplats är skyddad mot eventuella hot och attacker. Vi övervakar kontinuerligt webbplatsen och vidtar åtgärder för att säkerställa att dina data och användares information är säkra.

Kontakta oss

Om det är något fel med din hemsida, ber vi dig att kontakta din företags eller föreningens ansvarig i frågan. Om du har en förvaltare såsom SBC eller Riksbyggen, kan du göra en felanmälan direkt till dem vid upptäckt av fel.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina webbplatsbehov!

Offert förfrågan

Fyll i dina uppgifter, så skickar vi en förfrågan till våra partners som återkommer till er med offert

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort!