Sveapixel - Tid är pengar

SVEA MAGASINET

Webbplats till nystartat företag

Vi förstår att som nystartad egenföretagare är din tid ovärderlig, och därför erbjuder vi en lösning som ger dig möjlighet att fokusera på det du är bäst på.

Mer Tid, Mindre Krångel!

Vi vet att äga och sköta en webbplats kan vara som att äga en bil – du måste hålla den i trim för att den ska prestera optimalt. Men vad om du kunde njuta av fördelarna med en välskött webbplats utan allt tekniskt krångel? Det är precis det vi erbjuder!

Så här fungerar det:

När du väljer att låta oss på SveaPixel sköta din webbplats tar vi hand om allt det tekniska, från underhåll till säkerhet. Vi erbjuder även hjälp med design och utveckling så att din webbplats alltid ser modern och professionell ut så att du slipper lägga ner tid på att uppdatera sidan.

Det är som att Leasa en bil – Men för Webbplatser!

Att prenumerera på våra webbplastjänster är som att leasa en bil. Du får tillgång till en pålitlig och välunderhållen digital plattform utan att behöva oroa dig för detaljerna. Vi sköter allt, så att du kan fokusera på att driva ditt företag framåt.

Frigör mer tid i ditt liv!

Din tid är värdefull, och vi är här för att hjälpa dig att frigöra mer av den. Kontakta oss redan idag för att ta det första steget mot en bekymmersfri och effektiv webbplats. Låt SveaPixel göra det tunga lyftet, så kan du ägna dig åt det som verkligen betyder mest för din verksamhet. Tid är pengar – låt oss hjälpa dig att spara båda! Kontakta oss redan idag.

Andra läser

Professionell webbutveckling med fokus på WordPress

En professionell och effektiv hemsida är avgörande för företagets digitala närvaro. Det är inte bara en plats där företaget kan visa upp sina produkter och tjänster, utan det fungerar också som en viktig kanal för att nå och engagera potentiella kunder. En välformad hemsida kan hjälpa till att skapa ett starkt varumärke och öka företagets trovärdighet. Hos Svea Pixel är vi specialiserade på att erbjuda webbtjänster och skräddarsydda designlösningar för att hjälpa företag att bygga och förbättra sin närvaro online.

high angle view of a man

Priser på Webbhotell: Vad du bör veta och hur du undviker dyra överraskningar

Att välja rätt webbhotell är en viktig del av att skapa och underhålla en framgångsrik hemsida. Men när du jämför priser och erbjudanden kan det vara svårt att veta vad du egentligen får och hur mycket det kommer att kosta på lång sikt. I det här inlägget kommer vi att titta närmare på vad du bör kolla efter när du väljer webbhotell och hur du undviker dyra överraskningar när erbjudandet löper ut. Vad du bör kolla efter När du väljer

clock at 4:05

Vad kostar det att starta företag? Enskild firma vs. Aktiebolag

Att starta eget företag kan vara en spännande och givande resa för många. Det ger dig möjligheten att pröva din idé, vara din egen chef och slippa det traditionella 9 till 5-jobbet. Men innan du tar steget att starta ditt eget företag är det viktigt att du väljer rätt företagsform. Enskild firma eller Aktiebolag? När det kommer till att välja företagsform finns det olika alternativ att överväga. Två vanliga alternativ är enskild firma och aktiebolag. Enskild firma En enskild firma

photo of plants on the table

BRF Hemsida – Digitalisering ökar tillgänglighet

Skapa Förtroende med en Professionell och Användarvänlig BRF-hemsida Svea Pixel är er dedikerade partner för att lyfta er Bostadsrättsförening (BRF) till nya digitala höjder. Vi förstår vikten av att er digitala närvaro speglar föreningens professionalitet och värderingar. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som tar hand om det tekniska, så att ni kan fokusera på det som verkligen betyder något för er medlemmar. Varför välja Svea Pixel för er BRF-hemsida? Vår Specialitet: BRF-hemsidor Vi är experter på att skapa digitala plattformar

coffee

Från företagsdröm till verklighet

Hej alla entreprenörer, småföretagare och solo företagare där ute! Har du känt den initiala glädjen och drömmen när du startade ditt företag – att bli din egen chef, ha flexibilitet i vardagen och kunna njuta av livet? Men kanske har verkligheten varit tuffare än förväntat, och de tekniska utmaningarna har kastat en skugga över ditt ägande. En annan väg… Om du längtar efter förändring och tror att det måste finnas en bättre väg, så har jag goda nyheter för dig!

Kontakta oss

Offert förfrågan

Fyll i dina uppgifter, så skickar vi en förfrågan till våra partners som återkommer till er med offert

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort!